viernes, 28 de noviembre de 2014

Lluís Pont rep un títol honorífic per la seva trajectòria aventurera


FONT: Maria Zapater

"Viajero solidario y comprometido" diu al certificat que ha rebut Lluís Pont durant la III Jornada "Comunicación, Viajes y Aventura". El català s'ha mostrat molt emocionat per aquesta entrega sorpresa que ha anat acompanyada d'un vídeo amb fotografies i vídeos de la seva vida. 

Lluís Pont és el creador de "The Polaroad Project", un projecte creat l'any 2012 en un viatge arreu del continent africà. Lluís i el seu fill van comprar 2500 carrets de càmera Polaroid i van començar a fotografiar persones. No es van quedar amb els retrats, sinó que van repartir-los als fotografiats. "Vam voler repartir somriures", així ho ha explicat Lluís Pont durant la seva ponència a la III Jornada "Comunicación, Viajes y Aventura" organitzada a la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant el viatge, a banda de fer les fotografies van iniciar un altre projecte al Senegal. Els viatgers van ajudar un poblat a construir un pou per poder extreure aigua sense haver de desplaçar-se deu km. Després d'aquesta aventura, Lluís ha explicat que ja té la següent ruta programada: un viatge a Mongolia.





FONT: Maria Zapater